Klaar voor de start
Bedankt voor alle lieve reacties!
Morgen gaat de reis dan eindelijk starten. We vliegen om 20.50 uur met KLM rechtstreeks naar Jakarta met een korte tussenlanding in Kuala Lumpur. De zus van onze vriendin Indah wacht ons op bij een winkelcentrum in Jakarta met de sleutel van het appartement van Indah en Claudy waar we mogen overnachten. Midden in het centrum en naast de grootste mall van Indonesië. Niet verkeerd dus!
Planning is om een paar dagen in Jakarta te blijven en dan verder te vliegen naar Lombok, waar afgelopen oktober een splinternieuwe luchthaven is geopend, welke door de vader van Indah is geïnitiëerd . Deze ligt op 20 minuten rijden van de zuidkust van Lombok alwaar we de buurt eens goed gaan verkennen op wellicht een plekje in onze toekomst.
We hebben onze diertjes inmiddels bij de logeeradressen gebracht, alleen de vogels blijven op het huis letten :-) en ook die worden natuurlijk goed verzorgd. Bijna alle bagage is gepakt en we zijn er echt helemaal klaar voor.
We proberen jullie zo goed mogelijk op de hoogte te houden van onze avonturen de komende 3 maanden en we horen vast wel hoe het leven in NL gewoon doorgaat ondertussen!
Tot mails, bels, skypes, whatsups en wellicht WordFeuds ;)
Yeeey, geniet van dit avontuur.... En ik (wij) hoop dat het brengt waar julie op hopen! Have fun, geniet en ik kan niet wachten om jullie mailtjes/ blog te lezen!! Xxx buuf